Hopp til innholdet

Integrasjoner

LipScore

LipScore

Bedre kundeopplevelser og raske tilbakemeldinger med ITX & Lipscore 

 

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet. Derfor har ITX valgt å tilby Lipscore som en ferdig integrasjon!  

Gjennom integrasjonen tilgjengeliggjøres Lipscore som en kommunikasjonskanal på lik linje som f.eks chat, telefoni, og e-post – direkte i ITX. Dette betyr at spørsmål direkte på produktsider på nett, kommer inn som en chat i ITX i egen Lipscore kø – supportagenten kan naturligvis være tilgjengelig og pålogget i multiple køer. 

Supportagentene kan enkelt betjene, og veksle mellom å håndtere e-mail/tickets, sosiale medier, chat, telefon, dele eller se skjerm og kamera, samt å besvare tilbakemeldinger og Q&A’s fra Lipscore. 

Vær tilgjengelig når kunden trenger hjelp til å kjøpe 

Kunder som er i kjøpsmodus på nett, har ofte spørsmål relatert til produktet før de gjennomfører handelen. Gjennom integrasjonen sørger du for å betjene kjøpeklare kunder med produktspørsmål i real-time.

 

Snu en negativ omtale til en fornøyd kunde

Mange misfornøyde kunder forteller om sin dårlige opplevelse – til alle andre enn bedriften det gjelder. Derfor har det stor verdi å samle tilbakemeldinger, og kunne agere deretter.

 

Med Lipscore sin “support-trigger” funksjon integrert i ITX, får du nyttige verktøy for å fange opp og håndtere kunder som av ulike årsaker er misfornøyd med noe i og rundt kjøpsprosessen. Hver gang en kunde gir et produkt en eller to stjerner kommer det varsel i ITX, slik at kundeservice umiddelbart kan ta tak i saken – og snu en negativ opplevelse, til en fornøyd kunde.

Enkelt å komme i gang!

Ser dette fantastisk ut, men du er bekymret for kompleks implementering og oppsett? 

Det behøver du ikke å være – vi setter dette opp og gjør det klart til bruk lynraskt! 

Vil du også samle ekte tilbakemeldinger og bli en kundesenter superhelt? Book en demo og se hvordan!