Hopp til innholdet

Om oss

Vår historie

ITX Norge er et heleid norsk selskap som holder til i Stokke. ITX er en av de første aktørene på markedet til å tilby en helhetlig kommunikasjonsløsning for kontaktsenter. 

Selskapet ble startet opp av gründerne Stian Halseth og Morten F. Klausen i 2012. 

Tett på!

Vi i ITX er aldri lengre unna enn en telefonsamtale, chat eller e-post. At vi er tilgjengelige for våre kunder er en av våre største fordeler. Vi ser deg og vi hører deg. Det er kort vei mellom prat og handling. 

ITX er et selskap som skal være der for kundene våre. Om du har behov for videreutvikling av din løsning eller tilpasning, vil alltid en av våre ansatte være tilgjengelig for en prat. 

Vi ser deg

Det er kort vei mellom kunde og ITX. Noe som gjør det mulig for oss å se hver eneste kunde og ta i mot forslag og ønsker til forbedringer og funksjonalitet.

Fremtidsrettet

Over halvparten av alle ansatte i selskapet jobber med utvikling av funksjonalitet. Det legges hver dag ned utallige timer arbeid for å sørge for at ITX er den beste helhetlige kommunikasjonsløsningen på markedet.

Høyt nivå

Det leveres funksjonalitet av ypperste kvalitet, for å sørge for at din bedrift får den kommunikasjonsløsningen som dere fortjener.

Etablert i
1
Ansatte
1
Tilgjengelig i land
1
World's GREATEST

Hjernene bak ITX

Takket være Stian Halseth og Morten F. Klausen har ITX blitt hva det er i dag. Sammen har de skapt en arbeidsplass hvor folk liker å være, kundene blir ivaretatt og deres viktigste motto er å skape en plattform som gjør kommunikasjon enkelt. De er lidenskapelige opptatt av jobben, og legger gjerne bak seg mange sene nattekvelder. Begge stråler i sin beste prakt, og ITX er stolte av å ha to så dyktige karer som drivere av ITX. Sammen har de fått på plass et fantastisk team som bistår kommende og eksisterende kunder med å legge til rette for lettvinte og smarte kommunikasjonsløsninger for bedrifter rundt om i verden. 

Stian Halseth

Gründer og daglig leder

Opphavet til ITX ligger femti prosent hos Stian. Hans styrker er å få folk til å le, samtidig som han setter sammen de mest komplekse oppsettene på datamaskinen. Stian er en jovial og ned-på-jorda kar med gode verdier og holdninger. Plutselig flyr han rundt i lokalet med et StarWars-sverd og en såpeboblemaskin. Der har du Stian! 

Morten F. Klausen

GRÜNDER OG Styreleder

Den andre halvdelen av opphavet til ITX er det Morten som står for. Morten er en ja-mann, og alt lar seg løse om du snakker med Morten. Han har gjerne tusen baller i luften, men har alltid tid til dagens tradisjonsrike shuffleboard-turnering. Smart og kunnskapsrik mann som kundene til ITX drar stor nytte av. 

Karriere

ITX hadde aldri vært der vi er i dag, hvis det ikke hadde vært for menneskene vi har på laget. Med et brennende fokus på samhold og tillit, bygger vi sammen et fantastisk produkt som vi er veldig stolte av. ITX vokser som aldri før, og vi er alltid på jakt etter de riktige menneskene. Dersom du ønsker å sjekke ut våre nåværende muligheter må du gjerne lese videre.