Hopp til innholdet

Kontaktsenter

ITX Kontaktsenter - forskjellen er alt i én løsning

Kontaktsenter

Lynrask kundeservice

kontaktsenter kontaktsenterløsning contact centerMed ITX Kontaktsenter (Contact Center) har du én svarknapp for telefoni, chat, sosiale medier, SMS og epost, som betyr enklere og mer effektiv kundeservice.  All dialog lagres på kunden, som gjør det enklere å holde oversikt over hva som er sagt og gjort. Resultatet er mer effektiv kundeservice med kontaktsenterløsning fra ITX.

Lynrask og personlig kundeservice

Når man besvarer en telefonsamtale, leser epost, eller chatter med kunden, ser man tidligere kundedialog, hvem kunden snakket med sist, åpne kundesaker, nøkkelinformasjon fra ditt system, som ordre, utestående faktura, pakkesporing og vareretur, noe som gjør at man sparer tid på hver henvendelse.  Summen av dette er at dine ansatte sparer tid og kunden får raskere hjelp.  Dessuten gjør ITX det mulig å starte samtalen med «Hei Lise, du snakker med Erling», noe som gjør at du selv med 1 million kunder, kan tilby dine effektiv og personlig kundeservice.

Med funksjonalitet som måling av kundetilfredshet, sakssystem, Live Shopping og skjermdeling får du alt i én løsning hos ITX. Ønsker du å kunne ta med kunden rundt i nettbutikken som i en fysisk butikk, eller ta med kunden rundt i den fysiske butikken over nett, ja da har du kommet til rett plass

Se det kunden ser

ITX ShowMe gjør at man underveis i en telefonsamtale kan på en enkel måte få se det kunden ser og tegne live på mobilen til kunden – du kommer rett inn i stua til kunden på få sekunder – så slipper man lange forklaringer og missforståelser.  ITX ShowMe er en del av ITX Kontaktsenter og gjør at man underveis i en telefonsamtale kan dele skjerm, kamera, eller få opp skjermen eller kamera til kunden.  Kundeservice har aldri vært enklere. 

Lett å komme i gang?

ITX leveres som en skytjeneste, kontaktsenter fra ITX krever ingen installasjon. Vi sørger for det praktiske til en fast lav etablering. 

Kundehistorier fra media:

En liten sniktitt

Video tar for seg en liten del av dashboardet i ITX, hvor man kan får oversikt over henvendelser, hvordan man kan bygge lojalitet når kunden tar kontakt og hvordan ITX umiddelbart når man tar telefon viser informasjon som tidligere dialog, ordre, tilbud, faktura og mye mer.  I vidoen får du også en liten sniktitt av ITX GPT.

Se hvor mye du kan spare

Vi har utviklet en kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare.  Det tar få sekunder å beregne.  Den store effektiviseringen i ITX ligger i at man får umiddelbar tilgang på informasjon når kunden tar kontakt.   Ta testen her.

Prøv ITX i dag

Fyll ut skjema, så får du muligheten til å prøve ITX.

Funksjonalitet:

Oversikt over funksjonalitet som inngår i ITX Kontaktsenter:

Telefoni

E-post

WebChat

SMS

Facebook Messenger

Instagram

WeChat


kontaktsenter kontaktsenterløsning contact center

kontaktsenter kontaktsenterløsning contact center.

Fordeler ved ITX Contact Center

Alt på ett sted

Mulighet til å kombinere innkommende og utgående henvendelser på et sted.

Integrasjon

Støtter automatisk oppslag mot eksterne systemer.

Rapport og innsikt

Systemet kan utarbeide rapport og innsikt etter ønske og behov.