Jobb i ITX

Bli en ITX-ninja du også!

Vi vet at menneskene er nøkkelen til suksess, og vi er stadig på jakt etter nye mennesker for å styrke vårt team. Hvis du er glad i varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og gjerne litt over middels god i shuffleboard, kommer du til å passe godt inn hos oss.

Ledige stillinger

Chief Sales Officer

Vi søker en resultatorientert CSO som vil bidra til å drive vekst og suksess for ITX. Den ideelle kandidaten har en dokumentert suksesshistorie innen salgsledelse, en sterk forståelse for salgsstrategier og en ustoppelig driv for å oppnå resultater.

Digital Markedsfører

Brenner du for å skape engasjerende innhold som fanger oppmerksomheten i både video- og tekstformat? Da kan det hende at du er den digitale markedsføreren vi leter etter!

Systemutvikler

Har du lyst til å bli en del av et ungt og innovativt miljø, hvor du vil få jobbe i et team som utvikler løsninger innenfor blant annet maskinlæring, talestyring, WebRTC, systemintegrasjon og en rekke andre spennende fagområder?

Senior systemutvikler / prosjektleder

Som senior systemutvikler vil du fungere som en prosjektleder ut mot våre kunder. Du vil få ansvar for gjennomføring av workshop’s hos kunden, utarbeide tilbud, samt gjennomføre utviklingsarbeidet. 

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med store utviklingsmuligheter og varierte arbeidsoppgaver, hvor du kan være med å påvirke veien videre.