Hopp til innholdet

ShowMe - se det kunden ser - på få sekunder

ShowMe - se det kunden ser

Se det kunden ser, på få sekunder. Du kan tegne og forklare live på kundens skjerm, som om dere skulle stått i det samme rommet. Du kan starte ShowMe i telefon eller chat på ett klikk.  Man trenger ikke legge på telefonsamtalen for å starte ShowMe og det fungerer for alle. 

Se, pek og forklar - superenkelt å løse problemer med ShowMe

Når man ser det kunden ser, er det som oftest langt enklere å løse et problem, fordi man unngår missforståelser og slipper å bruke tid på å forklare.  Eksempelet under viser et case hvor man har problemer med TV-dekoder, men årsaken var noe helt annet, i dette tilfellet var ruteren frakoblet.  ShowMe gjør at man kan løse ting raskt og enkelt over telefon, i tilfeller der man tidligere måtte sende ut ansatte for å løse problemet, eller bruke svært lang tid på telefon.

Du vil spare tid og det vil oppleves befriende for dine ansatte, som slipper å bruke mye tid på å forsøke å forklare. 

Hva kreves og hvordan fungerer det?

ShowMe krever ingen installasjon og det fungerer for alle på få sekunder, uavhengig om man bruker iPhone, Android etc.   Når man snakker med kunden, får vedkommende en tekstmelding, man trykker på en link i meldingen og vipps, man ser det kunden ser. 

Når du snakker med kunden, er du kun sekunder unna å se det kunden ser.

Kan jeg også se kunden sin skjerm?

Ja, løsningen støtter også Skjermdeling, begge veier, der man også se det kunden ser på sin skjerm, i tilfeller der man har problemer og ønsker å se kunden sin PC-skjerm.  Dette fungerer like enkelt. 

Ta kontakt for en demo av løsningen