Hopp til innholdet

ITX Dialer

ITX Dialer

ITX Dialer er et komplett produkt for deg som ønsker å nå ut til mange via telefoni på en effektiv måte.

I Norge i dag har man en gjennomsnittlig svarprosent på ca. 25 %. I enkelte bransjer, som inkasso, har man svargrad ned mot rundt 14 %. For mange bedrifter er det slik at telefon er den beste måten å oppnå effektiv kontakt. ITX Dialer analyserer svargraden, kobler opp et riktig antall samtaler, luker ut personsvar, og kun de som besvares kobles opp til agenten. ITX Dialer håndterer avtale om tilbakering med automatisk fletting, ingen manuelle operasjoner. ITX Dialer er effektiv kommunikasjon satt i system.

ITX kan brukes enkelt ved å lese inn Excel-filer, CSV-filer, automatisk innlesning av filer sendt på e-post, til en gitt epostadresse, eller via API. For automatisering er API å foretrekke, men det finnes en del systemer som kan generere ringelister på e-post, som gjør løsningen for import av ringelister på e-post til en foretrukken løsning.

Når man leser inn ringelister via fil, enten lastet opp manuelt, eller via e-post, kan man selv bestemme formatet.   

Det er enkelt å ITX å skreddersy og sette opp egne felter med din informasjon, slik at ITX og feltene er tilpasset ditt behov.

Ta kontakt med oss i dag på salg@itx.no for en uforpliktende prat rundt hvordan dette kan effektivisere din hverdag, om det er  til mersalg, oppsalg, winback, holdback eller for å løse inkassosaker raskere.  Tempo på ITX Dialer bestemmer du.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat rundt hvordan dere kan ta i bruk ITX Dialer.  

Fordeler ved ITX Dialer

Importere ringelister

Med noen få tastetrykk kan man lese inn excel-filer, eller automatisere import via API.

Ringerobot

Ringerobot som kan ringe flere anrop samtidig pr. agent.

Rapport og innsikt

Systemet kan utarbeide rapport og innsikt etter ønske og behov.