Hopp til innholdet

ITX og BRP inngår strategisk partnerskap

BRP & ITX v2
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Går sammen for å styrke trenings- og fritidsindustrien! 

Tech-selskapene BRP Systems AB og ITX Norge AS har i dag inngått et strategisk partnerskap hvor de gjennom et integrasjons- og kommersielt samarbeid skal jobbe for å løfte all senterdrift til nye høyder. 

Svenske BRP Systems er markedsledende i Norden og leverer en komplett programvareplattform for trenings- og fritidsindustrien og inneholdender blant annet medlemshåndtering, kasseløsning, medlemsapp, CRM, ressursplanlegging, analyseplattform og maskinvare. Siden 2004 har de skapt innovative løsninger, og i dag administreres over 2000 sentre i Norden gjennom BRP’s plattform.

For å ytterligere styrke sitt tjenestetilbud inngås nå et strategisk samarbeid med ITX for å hjelpe sine kunder med de beste teknologiske verktøyene for å øke salget, styrke kundeservice og redusere churn.  

“Partnerskapet med ITX Norge vil gjøre våre kunder enda mer fremgangsrike i salg- og kundeservicearbeid.” – Thomas Säld, CEO BRP Systems

Avtalen signeres på BRP Systems HQ i Linköping. F.v.: Thomas Säld, CEO BRP Systems AB og Anders Wevling Lunde, CCO, ITX Norge AS

ITX Norge leverer en komplett customer cloud kontaktsenterløsning og strømlinjeformer all kundeinteraksjon i ett grensesnitt i sin omnikanale SaaS-løsning for salg- og kundeservice. Sammen med BRP vil de nå levere en helhetsløsning som treningsindustrien ikke før har hatt tilgang til.

“Dette er en gamechanger for en hel industri. Sammen med BRP vil skape en teknologisk plattform som gir sentre stålkontroll på alle forretningsprosesser, kombinert med de råeste teknologiske verktøyene for å drive salg, anti-chrun og hyperpersonlig kundeservice – en oppskrift for å vinne, sier Anders Wevling Lunde, CCO i ITX.

ITX og BRP Systems har over tid utviklet integrasjonen, og kunder har allerede rullet løsningen ut med stor suksess. I tiden fremover vil selskapene sammen jobbe for å bygge flere fremgangsrike sentre.

Vil du også øke salg, lojalitet og bli en kundesenter superhelt? Book en demo og se hvordan!