Hjem » ITX Credit

ITX Credit

Reduser risiko med ITX Credit

Unngå tap på fordringer

Klikk for stort bildet

Klikk for stort bildet

ITX Credit gir verdifull innsikt i kundenes økonomiske situasjon, noe som er svært nytting både for kundeservice og salg.  

Når kunden tar kontakt via telefon, chat eller epost, eller om du jobber med en salgsmulighet vil man umiddelbart se kundens kredittscore, i tillegg til forfalte faktura, åpne tilbud og ordre m.m.  

ITX Credit vil redusere risiko for økonomiske tap.  

Fordeler for kundeservice

Med tilgang til kundens kredittscore, eventuelle betalingsanmerkninger og utestående faktura, har man som kundeservicemedarbeider god innsikt til å ta gode vurdering.   Kunden som tar kontakt har dårlig kredittscore, har flere forfalte faktura og varer er på vei ut, med ITX Credit får du informasjon som vil være med på å begrense tap og redusere risiko.

Fordeler for salgsavdelingen

Salgsteamet kan bruke ITX Credit til å evaluere potensielle kunder før de investerer tid og ressurser i å lage tilbud. Hvis en kunde har dårlig kredittscore og en historie med ubetalte fakturaer, kan det være lurt å vurdere om det er verdt å inngå forretningsforhold med dem.

Risikostyring: ITX Credit gir salgsteamet en indikasjon på kundenes økonomiske helse. Dette kan hjelpe med å identifisere potensielle risikofaktorer og ta beslutninger om å tilby kreditt eller betalingsvilkår på en mer forsiktig måte.

Tilpasning av Tilbud: Salgsteamet kan tilpasse tilbudet basert på kundens kredittscore og økonomiske situasjon. Dette kan inkludere å be om forhåndsbetaling eller kreve kortere betalingsvilkår for kunder med høy risiko.

Forhandlingsstyrke: ITX Credit-data kan også brukes som forhandlingsstyrke. Hvis kunden forstår at deres dårlige økonomiske situasjon har innvirkning på deres evne til å få tilbud eller kreditt, kan de være mer tilbøyelige til å inngå kompromisser.

Samlet sett gir ITX Credit verdifull informasjon som kan hjelpe både kundeserviceteamet og salgsteamet med å ta mer informerte beslutninger og håndtere risiko mer effektivt. 

ITX Credit innhenter kredittscore på bedrift, ikke privat.

Vite mer? Ta kontakt med oss for demo

Fyll ut skjema, eller ta kontakt med oss på 236 80 405.