Hopp til innholdet

Vi ønsker Auksjonen.no velkommen

auksjonen
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Auksjonen.no går for ITX UC som kommunikasjonsplattform

Auksjonen.no er en av Norges største nettsider for auksjoner. I januar 2012 ble Auksjonen.no AS etablert, og har de siste årene hatt en svært sterk vekst. I 2017 sysselsetter de totalt 35 mennesker og drifter 3 avdelinger i Norge. Auksjonen.no har i dag fokus på salg for næringslivet, private, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Vi er stolte og ydmyke over at en stor markedsaktør vil benytte ITX UC i sitt arbeid.

ITX Norge vil levere sin kommunikasjonsplattform ITX UC for å effektivisere inngående og utgående kommunikasjon i forbindelse med kundeservice og salg. Med ITX UC integrert i Auksjonen.no sine kjernesystem vil de også øke kvaliteten på henvendelser gjennom raskere responstid og bedre behandling av henvendelser gjennom direkteoppslag i kjernesystem. Auksjonen.no vil også være tilgjengelige på LiveChat og SMS – alt samlet i ITX UC.

Auksjonen.no går inn i porteføljen med andre store aktører som Abax, Visma og Stamina, og viser samtidig spennet av selskaper ITX Norge kan skape verdi for gjennom våre løsninger. Vi gleder oss til samarbeidet.

Auksjonen.no kan du besøke her: www.auksjonen.no