Hopp til innholdet

Velkommen til Proff og Proff Forvalt

proff
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Proff og Proff Forvalt har valgt ITX UC som sin kommunikasjonsplattform – og det er vi veldig stolte av!

 

Proff – The Business Finder

Proff® er en nyttetjeneste for det norske næringsliv. De leverer oppdatert dybdeinformasjon om norske bedrifter og brukes som beslutningsgrunnlag når profesjonelle aktører leter etter leverandører og samarbeidspartnere.

Deres mål er å skape en markedsplass for kjøper og selger innen B2B i Norge. Dette gjør de gjennom å utvikle en nyttig tjeneste for innkjøpere slik at disse kan få støtte og hjelp til å kunne foreta et riktig valg av leverandør.
For leverandørene tilbyr de ulike løsninger for å eksponere foretaket sitt på en riktig og ryddig måte. Proff.no er en annonsørfinansiert tjeneste som er gratis for alle brukere.

Proff Forvalt er en brukervennlig nettjeneste for bedrifter som krever utvidet juridisk og økonomisk informasjon, kredittvurderinger og avanserte segmenteringsmuligheter. Les mer her

ITX Norge leverer sin kommunikasjonsplattform ITX UC. Proff® vil benytte ITX UC for å håndtere inn- og utgående kommunikasjon via click2call fra eget CRM. Leveransen inneholder funksjonalitet for oppslag på innkommende, avanserte statistikker og aktivitetsrapporter. Gjennom ITX Coaching har de medlytt for bruk i opplæring og utvikling, samt opptak.

Vår løsning viser seg å være svært attraktiv for våre kunder og skaper verdi for selskapene umiddelbart. Dette har allerede kommet til uttrykk gjennom kunder som ABAX, Visma, Schibsted, Stamina Group, ProteinFabrikken og nå Proff og Proff Forvalt – vi gleder oss til fortsettelsen.

Selv med store norske aktører i porteføljen har vi også krysset landegrenser og leverer tjenester i 9 land utenfor Norge i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Nederland, Storbritannia, Kina og Australia

Følg oss videre på ferden. Har du/ditt selskap ønske om å være like effektiv som de største aktørene i landet, ta kontakt med oss idag.