Hopp til innholdet

Til OL med treplanker

treski
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Dette er en overskrift du aldri kommer til å se noe annet sted enn her. Til tross for at Norge har noen av verdens beste skiløpere, er de avhengig av optimalt utstyr for å prestere – du vil aldri se utøvere på treplanker i OL-løypa. Med dagens utvikling er utstyr like relevant å se på, som kosthold og trening. Så hvorfor skal dine ansatte ha dårligere forutsetninger enn konkurrentene deres? Eller rettere spurt; Hvorfor skal dyktige ansatte springe rundt med tunge treplanker når det finnes utstyr som tillater de å prestere enda bedre?

Det menes mye om idrettsmetaforer, men de tegner et godt bilde. I forretningsverden står eksemplet like godt. Som omtalt i tidligere artikkel er aktiviteten avgjørende for resultatet. Gi dine ansatte utstyr og verktøy som øker og forbedrer aktiviteten, samtidig som det gir deg kontroll over all aktivitet – da er det lettere for dere å ta gull også. Skal du som leder sette krav til aktivitet og resultat hos dine ansatte må du samtidig ta ditt ansvar for å sikre de optimale arbeidsforhold for å lykkes.

Når de norske skiløperne presterer dårligere enn forventet er både de og norsk presse raskt ute å skylder på utstyret, som oftest smøringen. Kan dine ansatte skylde på utstyret de også? Og har de i tilfelle rett i det? Dersom ja, så er det heldigvis lett å gjøre noe med. Tenk om du kan sikre dine ansatte det beste utstyret og vite at de til enhver tid har best gli. Dette tillater deg å sette høye krav. Dette gir deg anledning til å fokusere på prestasjon og coache ansatte på deres aktivitet – dette gir deg konkurransefortrinn til alle som stiller til start på gamle planker med konstant “is i rubben”

ITX UC er et blodtrimmet salgsverktøy for å effektivisere arbeidsflyt og øke aktiviteten, samtidig som den gir deg full kontroll over all aktiviteten i selskapet. ITX UC er en multikanal kommunikasjonsplattform som håndterer all kundekommunikasjon – inngående og utgående, internt og eksternt, flere kanaler samlet i ett enkelt system. Sømløs samhandling mellom Sentralbord, Dialer, LiveChat, SMS, Facebook og WeChat med samlet rapportering sikrer du dine ansatte de beste skiene å konkurrere med.