ITX UC til Stamina Group

stamina
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Vi gleder oss over å kunne dele nyheten om ny kunde med en sterk merkevare – Stamina Group AS.

Stamina Group består av Stamina Trening med over 40 treningssenter og Stamina Helse som Norges største innen bedriftshelsetjeneste med over 50 kontorer i Norge. Stamina har også ekspertenheter innen digital HMS og HR-systemer, organisasjon- og lederutvikling, samt HMS og arbeidsmiljøkurs. Med en visjon om å skape overskudd for mennesker og virksomheter og med misjonen «flere friske folk» har de lykkes med å ta en klar posisjon i markedet.

Vi er stolte og ydmyke over at et slikt selskap har valgt våre løsninger i arbeidet. Økt aktivitet og effektivitet på salg, samt økt kundetilfredshet på support og sentralbord er to av faktorene ITX Norge skal levere på. I tillegg vil Stamina Group bruke innovativ teknologi for å automatisere arbeidsflyt rundt administrasjon.

ITX Norge leverer en kommunikasjonsløsning for inngående og utgående kommunikasjon integrert i selskapets CRM – SuperOffice. Løsningen sikrer økt effektivitet på ringe-oppdrag, økt kundetilfredshet på support og løsninger for med-lytt og coaching i forbindelse med opplæring og utvikling. ITX Norge leverer også smarte, automatiserte løsninger for provisjonsutregninger og visualisering av aktivitet.

Vår løsning viser seg å være svært attraktiv for våre kunder og skaper verdi for selskapene umiddelbart. Dette har allerede kommet til uttrykk gjennom kunder som ABAX, Visma, Schibsted og nå også Stamina Group.

Selv med store norske aktører i porteføljen har vi også krysset landegrenser og leverer tjenester i 8 land utenfor Norge i Sverige, Danmark, Finland, Polen, Nederland, Storbritannia, Kina og Australia