Hopp til innholdet

ITX Norge trer inn i Tyskland

tyskland
Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

ITX Norge fortsetter å krysse landegrenser. Siste land ut er Tyskland som føyer seg inn som nummer 10 i rekken av land hvor ITX Norge opererer.

Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Nederland, Storbritannia, Kina, Australia og nå Tyskland.

Har du selskaper eller avdelinger representert i flere land utover Norge? Da vil du gjennom ITX UC ha en felles kommunikasjonsplattform hvor du sømløst kan samhandle på tvers av landegrenser. Èn løsning hvor landene kan avlaste hverandre og supportere hverandre. Èn løsning hvor du som leder har full kontroll over all aktivitet på tvers av landene.

Er du representert i flere land har vi svært lyst å komme i kontakt med deg. Er du kun i Norge eller et av landene listet opp ovenfor, med et behov for en optimal kommunikasjonsplattform som kan håndtere alle kanaler – så bør du også kontakte oss.

ITX UC er en plattform for å håndtere kommunikasjon via telefoni (sentralbord, softphone og dialer), LiveChat, Facebook, SMS og WeChat. Modulbasert funksjonalitet tillater deg å få en skreddersydd løsning for ditt behov. Med enkle integrasjoner mot dine systemer og avanserte statistikker og rapporter vil vi levere verdier som bedre kontroll, høyere aktivitet og økt effektivitet. Via ITX Coaching og ITX Rating kan du også sikre kvaliteten på aktiviteten i din bedrift.