Hopp til innholdet

Innovasjon i generasjoner - industrigiganten Hallingplast satset med ITX!

“Det har vært en gamechanger for oss” - Anne Breiehagen, Hallingplast

Fra Kleivi, øverst i Hallingdal, har industribedriften Hallingplast siden 1969 skapt nye, innovative løsninger innen PE og PP rørsystemer. Fra oppstart og til dags dato, har Hallingplast vært familie-eid, og ved roret sitter nå tredje generasjon.

Fra Hallingdal eksporterer virksomheten nå til over 50 land, har vokst til over 110 ansatte, og omsetter mer enn 740 millioner kroner årlig. 

Sammen med ITX har de nå løftet systemparken for å drive mer effektive salgs- ordre og kundeprosesser. Løsningen ble ITX integrert mot deres ERP-system IFS, og skal vi tro Anne Breiehagen i Hallingplast, har dette vært en “gamechanger”. Se hele videointervjuet med Anne i videoen under, og les mer om bakgrunn for deres valg av ITX, og løsning under. 

 

Utfordring med kommunikasjon utløste anskaffelse

  1. Med vekst, og mange kunder og kolleger på ulike lokasjoner og land, kom gradvis utfordringene med å holde kontroll på all kundedialog og intern samhandling i ulike prosjekter.

Hallingplast besluttet å gå til anskaffelse av kontaktsenterløsning, og det ble gjort en omfattende jobb for å kartlegge ulike løsninger i markedet.

 

Salgs- og markedssjef Øystein Kolberg peker på noen avgjørende faktorer på at valget falt på ITX;  

  • God og fleksibel ticketløsning – spesielt viktig for oss var muligheten for å følge en sak med mange ulike kontaktpersoner involvert, muligheten for å slå sammen saker og få god oversikt over et prosjekt fra tilbudsprosess til leveranse.
  • God løsning ‘ut av boksen’, men likevel relativ enkel å tilpasse til våre behov.
  • Kontaktsenter og CRM funksjonalitet i ett og samme system, gjør det enkelt å holde oversikt over pågående dialoger og prosjekter for alle med kundekontakt.
  • Norsk leverandør, med lokal utvikling og support.
  • Gode referanser og god oppfølgning underveis i vår kartleggings, kjøps og implementeringsprosess.

ITX er stolte av å levere sentrale løsninger for hjørnesteinen fra Hallingdal, og ser frem til et langt og fruktbart samarbeid!

Er du klar for å løfte kundesenteret ditt inn i fremtiden?

Ta kontakt med oss på telefon +47 236 80 405, send oss en epost til salg@itxuc.com eller bruk skjemaet nedenfor.