Karrieremuligheter hos ITX

Har du lyst til å bli en del av et faglig sterkt miljø med stor grad av nyskapning, hvor du vil få jobbe med banebrytende løsninger innenfor blant annet kunstig intelligens, talestyring, WebRTC og en rekke andre spennende fagområder? Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med store utviklingsmuligheter og varierte arbeidsoppgaver, hvor du kan være med å påvirke veien videre. Vi tilbyr gode betingelser og fastlønn.
ITX Norge utvikler og leverer innovative kommunikasjonsverktøy til bedrifter i hele verden. Som Customer Success Manager vil du jobbe tett med våre kunder og samarbeide med alle avdelinger i ITX. Vi står klare til å satse på deg som ønsker å starte din karrierereise hos oss!
Vi tilbyr gode betingelser og fastlønn.

Som senior systemutvikler vil du fungere som en prosjektleder ut mot våre kunder. Du vil få ansvar for gjennomføring av workshop’s hos kunden, utarbeide tilbud, samt gjennomføre utviklingsarbeidet. Vi tilbyr gode betingelser og fastlønn.
Som selger av våre løsninger vil du bli en del av vårt salgsteam på Stokke. Du vil jobbe tett med resten av salgsteamet for å planlegge og koordinere salgsaktiviteter.
Vi tilbyr gode betingelser og fastlønn.
Som møtebooker vil du bli en viktig del av vårt salgsteam på Stokke. Du vil jobbe tett med resten av salgsteamet for å planlegge og koordinere salgsaktiviteter.
Vi tilbyr gode betingelser og fastlønn.