Vi gleder oss over å kunne dele nyheten om ny kunde med en sterk merkevare – ProteinFabrikken AS.

Proteinfabrikken AS (PF®) er en ledende Skandinavisk leverandør av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Sammen med sine egne kvalitetssikrede merkevarer PF® og Easy Living™, leverer de også andre kjente merkevarer for en aktiv livsstil. Deres hovedsete er i Norge.

Siden 2001 har de via vår netthandel og forhandlerløsninger, levert et bredt spekter av produkter til personer som lever en aktiv livsstil. De leverer et rikt og kvalitetssikret utvalg til konkurransedyktige priser, under mottoet Better Performance™.

Vi er veldig glad for muligheten til å kunne jobbe med en så aktiv gjeng og sikre de en effektiv løsning i deres kommunikasjon med forhandlere, kunder og leverandører gjennom ITX UC. Høyere aktivitet, økt effektivitet samt mer strukturert og systematisk oppfølging er verdiskapningen gjennom ITX UC.

ITX UC er en kommunikasjonsplattform som sikrer økt effektivitet på ringeoppdrag med full kontroll på aktivitetene gjennom gode rapporter og statistikker i tillegg til løsninger for medlytt og coaching av sine agenter i opplæring og utviklingsarbeidet.

Vår løsning viser seg å være svært attraktiv for våre kunder og skaper verdi for selskapene umiddelbart. Dette har allerede kommet til uttrykk gjennom kunder som ABAX, Visma, Schibsted, Stamina Group og nå også ProteinFabrikken.

Selv med store norske aktører i porteføljen har vi også krysset landegrenser og leverer tjenester i 9 land utenfor Norge i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Nederland, Storbritannia, Kina og Australia

Følg oss videre på ferden. Har du/ditt selskap ønske om å være like effektiv som de største aktørene i landet, ta kontakt med oss idag.