ITX Norge kan stolt presentere et utvalg kundereferanser i Norge, Sverige, Finland, Irland, Belgia, Nederland, Frankrike, Italia og Australia.

Elektroimportøren – ITX Contact Center i 24 butikker og sentral kundeservice

«Vi satte oss ned med ITX over Teams og skrev en ønskeliste lang som et vondt år, med integrasjoner mot blant annet AutoStore-roboter, Visma Business, samt EDI-systemer. Etter én måned med utvikling ut ifra listen vi hadde skrevet, leverte ITX 100 % til avtalt pris og tid, på første forsøk»
— IT-sjef i Elektroimportøren, Odd-Bjørn Langehaug
Les mer

Sprell Butikk – ITX Contact Center i 12 butikker og sentral kundesevice

«Med ITX sin løsning har vi gått fra et regime med gule lapper, mobiltelefon og mail, til en moderne effektiv kundeservice der alle kanaler er integrert og der henvendelser ikke blir glemt. ITX sin SAAS løsning i skyen ble implementert på noen få uker internt hos Sprell»
— Alexander Arnesen, Forretningsutvikler i Sprell Butikk AS
Les mer

Bikeshop – Effektiviserte kundeservice med 50 % på 6 måneder

«Vi har snakket lenge om at support er nødt til å se etter nye løsninger for å møte det økte trykket på kundeservice. Mitt fokus har hele tiden vært at vi skal prestere på det beste nivået vi innehar av kundeservice. For at vi skal kunne opprettholde dette nivået, så var vi nødt til å se oss rundt etter løsninger som er tilrettelagt for nettopp dette.»
— Daniel Rud, Support Manager i Bikeshop
Les mer

Skeidar bygger fremtidens kundesenter

«Vi valgt ITX basert på pris og muligheten for å integrere flere av våre kjernesystemer, noe som vil effektivisere hverdagen til de ansatte. Vi får rask tilgang til transaksjoner, ordrestatus og pakkesporing. Hele tanken er at man skal slippe å bevege seg mellom flere systemer.»
— Lars Thomte, Head of e-commerce i Skeidarliving Group.
Les mer

Family Sports Club effektiviserer kundeservice og salg

Nødt til å samle kommunikasjon for sine 60 treningssentre
«For å nå vår Visjon var vi nødt til å organisere og strukturere kommunikasjonen med våre medlemmer. Kunden henvender seg til oss i mange forskjellige kanaler. Vi hadde ikke et godt nok system for å fange opp all dialog og samle den slik at vi kunne yte den kundeservicen vi ønske»
— Chief Sales Officer (CSO) at Family Sports Club
Les mer

Visma

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Vi er kjent som et selskap med finansiell styrke og solid vekst.
Målet vårt er å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. Som leverandør tilbyr vi kundene en unik mulighet til å velge og kombinere programvare og outsourcingtjenester.

Vismas produkt- og tjenesteportefølje blir stadig mer populær. 340 000 nordeuropeiske kunder benytter våre produkter og tjenester. Ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har over 11 000 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på NOK 15 028 mill.

 

ITX Contact Center & ITX Dialer hos Schibsted

«ITX hjelper oss gjennomføre vår kundekontakt effektivt og stabilt. De har i flere år bidratt med sine solide tekniske løsninger og utmerket oppfølging. Vi er stolte av vårt samarbeid med ITX»
— Business Intelligence Developer i Schibsted Norge SMB, Jacob Lorentzen Mandal

Polar Kraft – ITX Contact Center tett integrert med Elwin

«Vi opplever å ha kommet i kontakt med en dyktig og dedikert gjeng som virkelig vil at vi skal lykkes med ITX. Nå gleder vi oss til å komme i gang med et kommunikasjonssystem som vi har stor tro på at vil gjøre hverdagen enklere å gi oss bedre forutsetning til å skape enda bedre kundeopplevelser»
— Kundesjef i Polar Kraft, Frode Schjenken Jensen
Les mer

Interkreditt løser inkassosakene raskere

«ITX er veldig brukervennlig, så vi slipper å bruke så mye IT-ressurser for å nyte godt av effektiviteten i systemet. Vi har satt stor pris på fleksibiliteten i ITX, og løsningen fungerer like bra på hjemmekontor som på kontoret. Vi er svært fornøyd med opplæringen som ble gitt, og vi har fått veldig raskt svar de gangene vi har kontaktet kundeservice.»
— Daglig leder i Interkreditt, Aleksander Linge Ervik
Les mer

Evenstad Musikk benytter ITX Contact Center integrert med Multicase

Evenstad Musikk tilbyr Norges største utvalg av musikkutstyr gjennom sinn nettbutikk, evenstadmusikk.no, nettbutikk levert av Multicase. Stort utvalg og ellevill vekst førte til at Evenstad Musikk ønsket å profesjonalisere og effektivisere kundesupport.

«Evenstad Musikk er nå mer tilgjengelig for sine kunder og sparer tid på effektiv kundeservice. Dette er vinn-vinn.» — Geir Magnus Evenstad, daglig leder i Evenstad Musikk
Les mer

Frydenbø Bil benytter ITX CamCast

Frydenbø Bilsenter er det komplette bilhus hvor du får hjelp til ditt bilhold fra kjøp til gjenkjøp. Om du velger nybil eller bruktbil har vi kompetansen, viljen og systemene for å følge deg opp gjennom hele bilholdet.

«Med ITX CamCast får vi endelig et godt og sømløst tilbud til de av våre kunder som ikke ønsker å besøke butikken.» — Glenn Wange, Markedssjef i Frydenbø Bil
Les mer

 

Avonova

Avonova er Norges største bedriftshelsetjeneste med over 50 kontorer rundt om i landet. Selskapet har også en ekspertenhet på leder- og organisasjonsutvikling, enhet for digitale HMS og HR-systemer, HMS- og arbeidsmiljøkurs og klinikk for muskel / skjelett og overvektsrehabilitering.

Avonova er en av Sveriges største bedriftshelsetjenester med ekspertise også på lederutvikling.

 

ABAX

ABAX AS er et norsk aksjeselskap som utvikler og distribuerer elektroniske kjørebøker.I 2012 er over 100 personer ansatt i firmaet, fordelt på salg, kundepleie, administrasjon og utvikling.
Selskapet utvikler både hardware og software internt, og har flere patenter på sine produkter.
ABAX selger elektroniske kjørebøker i en rekke land.

 

Nielsen

Nielsen is a global measurement and data analytics company that provides the most complete and trusted view available of consumers and markets worldwide. Our approach marries proprietary Nielsen data with other data sources to help clients around the world understand what’s happening now, what’s happening next, and how to best act on this knowledge.

 

Proff

Proff® er en nyttetjeneste for det norske næringsliv. Vi leverer oppdatert dybdeinformasjon om norske bedrifter og brukes som beslutningsgrunnlag når profesjonelle aktører leter etter leverandører og samarbeidspartnere.
Vårt mål er å skape en markedsplass for kjøper og selger innen B2B i Norge. Dette gjør vi gjennom å utvikle en nyttig tjeneste for innkjøpere slik at disse kan få støtte og hjelp til å kunne foreta et riktig valg av leverandør.

 

Entecho Pty Ltd, Australia


Pushing the boundaries of aeronautical innovation, Entecho Pty Ltd has designed, developed and proven a flight technology with the potential to revolutionise air transport and travel.

Entecho’s core flight technology allows compact Vertical Take-Off and Landing (VTOL) craft of various scale.  Entecho’s first two VTOL platforms are the YouFly, a manned Personal Aerial Vehicle (PAV) and the Mupod, a micro Unmanned Aerial Vehicle (UAV).

Our product design, development and validation process uses techniques derived from the recreational vehicle industry that produce light, safe and economical vehicles. A mass-produced, low cost flying vehicle, with no need for runways or airport infrastructure, is of significant interest to several markets. These include Recreation, Defence, Aerospace and Emergency Rescue.  Future evolution of such a vehicle may ultimately lead to the flying car.

Entecho’s team of bright, creative individuals are planning and executing a rapid prototype development program which should deliver some exciting news in mid 2013.

 

Safemate

Safemate is a personal safety alarm to be carried by your loved ones and used when in danger. Safemate AS was founded in February 2011. Our vision is “Security for all!” Our focus is safety, ease of use and simplicity.

 

 

 

GNP Energy

GNP Energy er et privat selskap som opererer i alle de nordiske landene. Du finner GNP Energy i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. GNP Energy har eksistert siden 2010 og fokuserer på å bygge en sterk merkevare med gode kundeforhold, forutsigbar pris og god kundeservice. GNP Energy er en uavhengig kraftleverandør som  utfordrer gigantene i bransjen.

 

 

 

Youfly Entecho Ltd, Irland

The YouFly is a revolution in airborne mobility; a compact, safe and agile airborne device capable of high altitudes.
It creates a space between the ground bound hovercraft and the helicopter.

Capable of high rates of acceleration, in both cornering, banking and braking, it is designed to usher in a new generation of recreational vehicle capable of delivering fun over all types of terrain. It can provide previously unprecedented access to rock strewn rivers, swamplands and sea and sand combinations.